Ние от Партньорите ЕООД имаме правилното решение за Вас:

Комплект камера Jabra PanaCast - 180°, 4K + говорител Jabra Speak 710 BT MS


Създадено е като първото в света интелигентно 180 ° панорамно -
4K видео решение за придвижване и възпроизвеждане, заедно с проектиран преносим професионален високоговорител, който да предостави изживяване с най-добрият звук.

Jabra PanaCast работи с всички водещи решения за видео и аудио конференции и е сертифициран за използване с Microsoft Teams & Zoom. Бъдете уверени, че вашият екип може да се свърже, независимо от оборудването, което използва.

Над 50% от срещите се провеждат в малки стаи за срещи / групи. С екран и с подходяща технология за сътрудничество, Jabra PanaCast e идеално решение за срещи с колеги в офиса или дома.

Традиционните видеоконферентни камери рядко предоставят пълната картина. Jabra PanaCast покрива пълното зрително поле от 180 °.

Интелигентното увеличение автоматично включва всички в разговора, увеличава презентатора в срещата и оптимизира екрана.

Насладете се на многопосочен микрофон и HD глас. Идеално решение за глас, музика и мултимедия. Многопосочния микрофон осигурява 360-градусово покритие и улавя звуци от всякакъв ъгъл.

Вижте пълната картина

Вижте пълната картина и чуйте цялата история с комплекта Jabra PanaCast. Вземете камера, самостоятелна стойка, стойка за монтиране на стена, кабели и концентратори в един пакет, готов за сътрудничество plug’n’play.

Какво има в кутията?

Всичко, от което се нуждаете за сътрудничество от световна класа.

Plug-and-Play

Как да се свържете безпроблемно:

Вземете среща там, където сте.

Разполагате с подходящото оборудване, навсякъде има зала за срещи. PanaCast ви позволява да следите вашите срещи, докато работите отвсякъде.

Време е да научите нещо ново.

Никога не е имало по-добро време да научите нещо ново и PanaCast комплектът е идеалният инструмент за дистанционно обучение.

classroom-3
Преоткрийте класната стая.

Пейзажът на обучението се промени, тъй като класните стаи стават виртуални, технологията играе ключова роля в този преход.

Комплект Jabra PanaCast & Speak 710

Оптимизиран за Microsoft Teams и Unified communications
1999
00
ЛВ. без ДДС
  • Видеоконферентна панорамна камера Jabra PanaCast
  • Конферентен говорител Jabra Speak 710
  • USB хъб за камера Jabra PanaCast
  • Стойка за камера Jabra PanaCast
  • Стойка за монтаж на стена за камера Jabra PanaCast
  • USB кабел за камера Jabra PanaCast, 1.8 м