Ние от Партньорите ЕООД имаме правилното решение за Вас:

Комплект видеоконферентна система Konftel C20Ego

Konftel Cam20 4K конферентна камера и брилянтният Konftel Ego високоговорител със звуково качество OmniSound®.

Konftel C20Ego е идеалното решение за видео сътрудничество за малки стаи, съчетаващо 4K конферентна камера Konftel Cam20 4K и брилянтния високоговорител Konftel Ego с качество на звука OmniSound®. Konftel OCC Hub обединява всичко в един удобен комплект, така че единственият USB кабел е всичко, от което се нуждаете, за да свържете камерата, звуковия блок и екрана на стаята към приложението за сътрудничество на вашия лаптоп. 
Технологията WDR автоматично се настройва, за да постигне добра картина при различни светлинни условия, дори предизвикателни като слаба светлина, пряка слънчева светлина и висок контраст.

Какво има в кутията?

Всичко, от което се нуждаете за Вашето видео сътрудничество!

Plug-and-Play

Конферентната система на Konftel  се монтира бързо и лесно в заседателната зала.

Как работи

Толкова е просто, колкото и гениално, би си казал човек при първото използване на Konftel C20Ego! Ето как се вписват компонентите на Konftel C20Ego, като Konftel OCC Hub дава възможност за лесна настройка и използване. Видеоконферентната система е Plug & Play чрез USB връзката и не изисква допълнителни драйвери, стига да имате модерна версия на Windows като операционна система на компютъра си. Можете също така да изберете да свържете екрана директно към компютъра си, обикновено чрез HDMI, и тогава нямате нужда от драйвера от DisplayLink.

Комплект Konftel C20Ego

идеалното решение за видео сътрудничество
999
00
ЛВ. без ДДС
  • Видеоконферентна камера Konftel Cam20 4K Ultra HD
  • Конферентен говорител Konftel Ego OmniSound®
  • USB хъб Konftel OCC Hub USB: 3.0