Ние от Партньорите ЕООД имаме правилното решение за Вас:

Комплект видеоконферентна система LOGITECH ConferenceCam GROUP

LOGITECH ConferenceCam GROUP e решение за видеоконферентна връзка, което осигурява висококачествено HD видео и кристално чист звук.

LOGITECH ConferenceCam GROUP е идеалното решение за видео сътрудничество за малки и средни стаи. Нашето решение за видеоконферентна връзка е идеално за стаи, които побират 14–20 души, като с него получавате висококачествено HD видео и кристално чист звук. LOGITECH ConferenceCam GROUP позволява всяко място за срещи да бъде място за видеоконференции. С усъвършенстваните функции като акустично премахване на ехото, технология за намаляване на шума и интуитивни контроли е по-лесно от всякога да включите всички в разговора.

Какво има в кутията?

Всяко място за срещи може да се превърне в пространство за видео сътрудничество.!

Plug-and-Play

USB plug-and-play свързаност прави LOGITECH ConferenceCam GROUP лесно за внедряване и използване.

Видео с висока резолюция

Насочете фокуса на срещите с първокласния обектив на LOGITECH ConferenceCam GROUP, 10-кратно увеличение без загуби и производителност HD 1080p / 30. Перфектно рамкира презентатори и дъски с контрол на накланяне / накланяне и увеличаване за детайли и яснота. Диагоналното зрително поле на LOGITECH ConferenceCam GROUP осигурява идеално покритие за средни и големи конферентни зали, с моторизиранe и наклон за покритие от стена до стена и от пода до тавана.

Комплект LOGITECH ConferenceCam GROUP

висококачествено HD видео и кристално чист звук с Logitech RightSense ™
1999
00
ЛВ. без ДДС
  • Видеоконферентна камера Konftel Cam20 4K Ultra HD
  • Конферентен говорител Konftel Ego OmniSound®
  • USB хъб Konftel OCC Hub USB: 3.0