Центърът на съвременния бизнес е сътрудничеството. Независимо дали става въпрос за сътрудничество с колеги, клиенти, доставчици или партньори, съвременната икономика се гради върху работата в екип. Всичко започва с наличието на места за срещи, които обслужват една или повече специфични функции. Правилната технология също е от съществено значение за ефективни връзки помежду ни. Ние имаме изненадващо просто, готово решение, което вече е настроено за Вас.

Независимо дали вашата конферентна зала се нуждае от интерактивна дъска, видеоконферентна връзка или и двете, интерактивните дисплеи на ViewSonic ви позволяват да се свързвате сигурно и да си сътрудничите, както никога досега. Интеграцията с облачно съхранение, цифровата дъска и анотация, споделяне на съдържанието и други усъвършенствани функции, подобряват начина Ви на работа. Конферентните зали се превръщат в интелигентни, свързани помещения, където служителите – както в срещата, така и в отдалечен офис по целия свят могат да си сътрудничат по-продуктивно.

Защита

Защитен с 256 битово криптиране, вграденият в дисплеите софтуер myViewBoard гарантира, че всичко, от корпоративни тайни до резултати от училищни тестове, остава защитено от неоторизиран достъп. Той предоставя множество опции за удостоверяване, включително четец на пръстови отпечатъци, парола и QR, заедно с облачен портал за единично влизане.

Преносимост на съдържанието

Интерактивните дисплеи на ViewSonic ви позволяват да съхранявате документи, изображения и друго съдържание директно върху споделено облачно устройство, като Google Drive, OneDrive, Dropbox и Box. С myViewBoard вашите файлове са само на едно докосване и могат да бъдат достъпни, извлечени и запазени от всяко място.

Цифрова дъска и анотация

Решението ViewBoard предлага подобрен, пълнофункционален сензорен екран, включващ разнообразни инструменти за анотация, които позволяват на потребителите да пишат, рисуват, маркират, контролират екрана и запазват съдържание с помощта на пръсти и стилуси.

Мултикастинг

На Ваше разположение са множество опции за безжично споделяне на екрана. С myViewBoard множество потребители, включително отдалечени потребители могат да управляват дъската от собствените си устройства. Вградената екранна камера записва и възпроизвежда презентациите за лесно споделяне. В допълнение участниците в срещата могат да изпращат файлове, изображения и друго съдържание от своите устройства до екрана, за да допълнят презентацията или дискусията.

В допълнение

Дисплеите ViewSonic предлагат поддръжка за пълната гама от потребителски устройства, включително компютри, Mac, Chromebook и Android устройства. Функционалността включва поддръжка на 4k видео, лесен достъп в менюто до YouTube и други ресурси на браузъра, допълнителен слот за компютър с Windows® 10, високоговорители и допълнителна камера за видеоконференции и запис. Дисплеите се предлагат в различни размери от 55 до 86 инча, за да отговарят на всяко работно място и нужди, с аксесоари като стойки за стена или на колела.