IIYAMA ProLite TE7503MIS-B1AG e перфектно тъчскрийн решение за образователна и корпоративна употреба. 75-инчовият инфрачервен 20-точков сензорен екран с iiWare 8.0 (Android OS) поддържа уеб браузър, файлов мениджър, облачни устройства, WPS офис, Note и ScreenSharePro. Той се предлага с две писалки за докосване, позволяващи на потребителите да работят върху файлове и съдържание на екрана, които могат да бъдат запазени директно на USB устройство, 32GB вътрешна памет или в облачно пространство. Дисплеят поддържа възпроизвеждане на презентации, видео с висока разделителна способност и почти всеки друг тип съдържание.

Висококачественият IPS LCD екран с 4K UHD резолюция, яркост 350cd/m2 и контрастно съотношение 1100:1 осигурява живи, детайлни и висококачествени изображения от всяко място в класната или заседателната зала. Покритието против отблясъци намалява влиянието на околната среда, без да нарушава яснотата на изображението. Екранът е оборудван с изцяло метална рамка и закалено стъкло с дебелина 4 мм, за да се гарантира дълга издръжливост при ежедневна употреба, в среда като класни стаи или заседателни зали.

Споделянето, предаването и редактирането на съдържание от всяко устройство директно на екрана и трансформирането на срещите или уроците в интерактивна сесия става лесно, бързо и безпроблемно с включения WiFi модул и приложението ScreenSharePro.

Вграденият софтуер Note превръща дисплея в интерактивна бяла дъска с допълнителни функционалности като 3D фигури, експорт към облак и др.

Tехнически характеристики:

4125,00 лв без ДДС

4950,00 лв с ДДС