Професионален звук за разрастващ се бизнес

Малкият и среден бизнес се нуждае от достъп до правилните инструменти, за да бъде бърз, гъвкав, ефективен и съсредоточен върху развитието на своя бизнес. 

до 0 %
от малкия и средния бизнес ще заменят стационарния си телефон и на негово място ще инсталират унифицирани комуникационни (UC) решения?

Вие готови ли сте за тази промяна?

Тъй като бизнесът става все по-сложен, необходимостта от изключителна концентрация и сътрудничество се увеличава. В отворено офис пространство, това често е трудна задача.

Помогнете на вашите служители да направят плавен преход за подобряване на концентрацията в шумна работна среда, отворени офис помещения или просто да останат фокусирани в ежедневните си задължения и да си oосигурят целодневен комфорт на работно място.

Ако вашия бизнес е свързан с отговаряне на много ежедневни обаждания, то вашия екип отговарящ за комуникацията се превръщат в най-ценните ви кадри, защото те осигуряват връзката между вашия бизнес и клиентите ви.

0 %
0 %
0 %

от потребителите са спрели да правят бизнес с компания, след като изпитали лошо обслужване на клиентите

от работещите в контакт център казват, че шумът се отразява негативно върху способността им да удовлетворяват клиентите

от служителите казват, че прекъсванията имат отрицателен ефект върху постигането на удовлетвореност на клиентите

Искаме да Ви предложим да разгледате решенията, които предлагаме на Jabra, защото те са проектирани да бъдат нещо повече от хардуер. Стремежа ни, като сертифициран партньор на Jabra е да предложим на нашите бизнес клиенти възможност да увеличат производителността си и да работят по-добре и по-интелигентно от всякога.

Подходът с един размах за всички комуникационни решения вече не работи, затова е важно намирането на подходящ инструмент. Тук сме, за да помогнем със знанието и подходящите продукти за нуждите на различните видове работна среда на служителите.

Нека разгледаме някои от основни режима на работа в офиса, извън и в движение. Те изискват високи нива на сътрудничество и концентрация, като нивото им на мобилност диктува другите им нужди.

Служител на бюрото


Прекарва по-голямата част от времето на бюрото си. Има нужда от продължителни периоди на концентрация.

Служител на крак в офиса


Най-голямото предизвикателство на един служител е да остане продуктивен, когато е далеч от бюрото си.

Дистанционен служител


Служител отдалечен от колегите си, прекарвайки много време в разговори, свързвайки се с екипа си.

Гъвкав служител

Гъвкави служители, които разпределят работното си време с колективни срещи.

Мениджър

Мениджъра рядко е на едно място за дълго, тъй като пътува между срещи на високо ниво. Той има офис, но почти не е в него

Служител на път

За служителя, който прекарва времето си на път в постоянни разговори за посещаване на клиенти.

Ето кои продукти препоръчваме, ако се припознавате в един от горе посочените типажи:
Стандартен офис
Гъвкав офис
Офис в движение