Toshiba представи 2 нови монохромни продукта

Toshiba обяви два нови A4 монохромни продукта принтерът e-STUDIO409P и мултифункционалното устройство e-STUDIO409S.
Със своята скорост на печат от 40 страници в минута и максимален капацитет на хартията от 900 листа, e-STUDIO409S и e-STUDIO409P покриват нуждите на малки и средни компании и работни групи. За перфектна интеграция в модерна офис среда се предлагат финкции за мобилен печат, както и интерфейс USB 2.0 за печат и сканиране.
И двата модела са проектирани да отговарят на най-високите екологични стандарти, а печатът има ниска консумация на енергия, което помага за да спестите пари и ценни ресурси.

Мултифункционалното устройство E-STUDIO409s е идеално и за цифровизиране на документи. Със скорост на сканиране до 92 изображения в минута могат да бъдат обработвани и по-големи обеми от оригинали. Устройството за подаване на документи е с автоматично двойно сканиране, което позволява бърза и ефективна цифровизация на документите.

Въпросът за защитата на данните е все по-актуален, поради което устройството предлага широка гама от функции за сигурност и настройки за защита от неоторизиран достъп. Допълнителни протоколи за сигурност и индивидуалните настройки допълват концепцията за сигурност.

И двете устройства работят с тонер за 20 000 страници, поради което предлагат ниска себестойност на отпечатваните с тях страници, за такъв клас устройства.

Освен закупуване на продуктите може да се възползвате и от услугата ни за наем на принтери и мултифункционални устройства.