Новите технологии и дигитализацията са неизменна част от нашето ежедневие, която в пълна степен засяга и сферата на образованието.
Подобряване на образователния процес в световен мащаб задължително минава през внедряване на модерни IT технологии, осигуряващи нови и иновативни методи за преподаване поддържащи интереса на ученическата аудитория, лесно и бързо управление на учебните процеси, улесняващи работата на преподавателите и не на последно място централизирана система за всички административни процеси в едно учебно заведение.

Ние от „Партньорите“ ЕООД винаги сме се стремили да разполагаме с най-модерните технологии в сферата на образованието, като решения за дигитализация на учебния материал, решения за управление на документооборота, интерактивни проектори, интерактивни тъч-скрийн дисплеи с вградени учебни библиотеки, софтуери за колаборация и др.

Продължавайки тази линия в момента разполагаме с едно от най – модерните решения, с най – усъвършенстваната, лесна за употреба и функционална цялостна платформа достъпна на разумно ниска цена за всяко училище, университет или колеж – Classter.

Какво е Classter?

Какво предлага Classter в повече в сравнение с другите подобни платформи за управление на учебния процес?

Цялостна среда за дистанционно обучение с включен модул за онлайн изпитване и проверка на знанията

Модул за управление на приема

Модул за управление на библиотека

Модул за управление на транспортните средства

И още ...

Естествено не бихме могли да опишем пълната функционалност на платформата, затова при интерес от Ваша страна може да се свържете с нас и удобно за Вас време да презентираме подробно възможностите и.