В качеството си на oторизиран сервизен център на Toshiba и Lexmark за България, „Партньорите“ ЕООД предоставя на клиентите си гаранционна и извънгаранционна поддръжка на следните офис продукти: принтери, мултифункционални устройства и копирни машини за професионален печат.
Нашите сервизни инженери са преминали обучения при производителите и са сертифицирани от тях за осъществяване на сервизни услуги по-най високите световни стандарти.
Това гарантира на нашите клиенти високо качество на поддръжката, безпроблемна работа и получаване на най-новите ъпдейти за продуктите предоставени от съответния производител.

Ние поддържаме склад с необходимите за поддръжката на техниката консумативи и резервни части, което гарантира бърза, своевременна реакция и отстраняване на възникналите проблеми във възможно най-кратки срокове. Наличната ни HelpDesk система дава възможност на клиентите по всяко време да проверят статуса на своето запитване за сервизна намеса.
„Партньо­рите“ ЕООД предлага гаранционен сервиз както в своите сервизни центрове така и на място при клиента, в зависимост от типа на гаранцията, вида на продукта или желанието на клиента.

Отделно от предлаганите гаранционни услуги „Партньо­рите“ ЕООД предлага на своите клиенти и: